Info

„BUDI KREATIVAN I TI!“- prijavi se na fotoradionicu!

Agencija ZEDA u saradnji s preduzećem Fedi d.o.o. Zenica, objavljuje poziv za učešće na osmoj kreativnoj radionici u mjesecu aprilu.
Prvi dio fotoradionice učesnicima će omogućiti da nauče riječ više o osnovama fotografije. U drugom dijelu učesnici će profesionalnim fotoaparatom i mobitelima praviti i pažnju posvetiti svim značajnim elementima potrebnim za pravljenje kvalitetne fotografije.

Drugi dan bit će posvećen fotografisanju portreta sa studio svjetlom, te će naučiti pravila fotografisanja portreta. Posljenji dio radionice, učesnici će zajedno sa edukatoricom procijeniti sve nastale fotografije tokom radionice, te zajednički procjenjivati dobre i lose strane onoga što su fotografisali.

Pozivamo djecu, roditelje, odgajatelje, nastavnike, profesore, studete i sve one koji žele učestvovati na fotoradionici, da nam se pridruže i nauče nešto novo i kreativno.

Svi učesnici je potrebno da imaju SMART UREĐAJ s dobrom kamerom.
Učešće na radionicama je BESPLATNO ali je prijava OBAVEZNA.
Sponzor za repromaterijal je FEDI d.o.o. Zenica.

Osma radionica u ovom ciklusu:
1. Edukator: Dijana Muminović
2. Datum: 24. i 25. april 2019. (2 dana)
3. Početak: 11:00 (trajanje radionice 3 sata)
4. Radionica je namijenjena za uzrast: 11 + godina

Radionice će se održati u prostorijama Agencije ZEDA (Poslovna zona Zenica 1, Zmaja od Bosne bb, II sprat- Impulsni kreativni centar).
Kontakt osoba u Agenciji ZEDA je Ajna Dedić, detaljnije informacije možete saznati na 032 449 – 412, a svoje prijave (ime i prezime, koliko godina imate, za koju radionicu se prijavljujete i broj telefona) šaljite na [email protected] ili putem naznačenog broja telefona.

Rok za prijave je: 23. april 2019. do 12:00 sati.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem