Info

Almy d.o.o.Zenica donirao dekorativne naljepnice za izlog Privatne predškolske ustanove „Pčelica i med“

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Donacija dekorativnih naljepnica za izlog Privatne predškolske ustanove „Pčelica i med“ u Blatuši od strane Almy d.o.o.Zenica

Današnji dan, četvrtak,18. 4. 2019. god. je bio poseban za vrtić „ Pčelica i med“, njegove uposlenike i djecu. Na veliku radost svih, uposlenici Almy d.o.o. kompanije i AD studija su donirali dekorativne naljepnice i ukrasili izlog vrtića prekrasnim fotografijama vrhunske izrade. Naime, u okviru obrade mjesečne teme „Zanimanja“ pomenuli su između ostalih i ovo neobično zanimanje, te su djeca zajedno sa tetama došla na ideju da se obrate Almy d. o.o. Zenica za donaciju istih. Obzirom da pomenuta firma aktivno učestvuje u različitim društveno angažiranim projektima, te se kao sponzor ili donator pojavljuje u kulturnim, sportskim i dr. djelatnostima, sada su imali za cilj da jedan vrtićki dan obogate novim vrijednostima. Na ovaj način su djeca konkretno imala primjer kako doprinijeti lokalnoj i široj zajednici.

Ovim putem Uprava vrtića zajedno sa djecom želi da se zahvali Almy d. o. o. Zenica na donaciji, kojom su svi ostali oduševljeni.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno