Zenica

Braća Petrović uoči spektakla “Vratimo bajku djeci” imaju još jedno iznenađenje!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Braća Petrović uoči spektakla “Vratimo bajku djeci” imaju još jedno iznenađenje!

Draga dječice ❤️

Danas su nam sa Sjevernog pola u posjetu došli Djeda Mrazovi pomoćnici i sa sobom donijeli sanduče za pisma.

Prenijeli su nam mnogo toplih pozdrava od Djedice, koji je ove godine kao nikada do sada zauzet spremanjem novogodišnjih paketića, jer su ove godine sva djeca bila mnogo dobra i vrijedna, za razliku od odraslih zbog kojih je mnogo tužan i razočaran.

I pored brojnih obaveza, nije zaboravio naše mališane pa im je u našu Krčmicu poslao svoje sanduče za pisma Djeda Mrazu putem svojih patuljaka.

Sve vas poziva da mu u sanduče ostavite po jedno svoje pismo sa navedenom željom o poklonu, kojeg biste voljeli da dobijete od njega.

Pismo možete poslati i u namjeri da neko drugi dobije nagradu. Ali da bi Djeda Mraz tu želju mogao ispuniti veoma je važno da ona bude prikladna dječijoj dobi i skromnosti, kao i da pismo sadrži kontakt podatke jednog od roditelja.

Svoja pisma možete ostavljati u sanduče sve do 27.12. 2023. godine. Pismo, koje Djeda Mraz slučajno izvuče s prikladnom željicom, ispunit će draga srca. A sam poklon sretnom djetetu bit će uručen na “Danu dječije radosti”, u subotu, 30. decembra

Zato, požurite do našeg sandučeta i šapnite Djeda Mrazu svoju divnu dječiju želju



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno