Zabava

“JEZIVE PRIČE IZ MRAKA” (SCARY STORIES TO TELL IN  THE DARK)

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

OSKAROM NAGRAĐENI REDATELJ GUILLERMO DEL TORO, OVOGA PUTA KAO PRODUCENT, PREDSTAVLJA NAM HOROR FILM “JEZIVE PRIČE IZ MRAKA” (SCARY STORIES TO TELL IN  THE DARK)

Da li ste pravi ljubitelj horor filmova? Sjećate li se strašnih, užasnih priča koje ste prepričavali sa društvom, kako biste uplašili jedni druge? Ili ste možda i doživjeli nešto od čega vam je jeza strujala niz kičmu? Sve to nije ništa u poređenju sa strahom koji ćete preživjeti u kino salama od četvrtka 10. oktobra, kada stiže film “JEZIVE PRIČE IZ MRAKA” (SCARY STORIES TO TELL IN  THE DARK).

Amerika, 1968. godine. Promjene se osjećaju u vazduhu. Samo naizgled daleko od nemira u velikim gradovima, nalazi se varoš Mill Valley, gdje već generacijama vladaju sjenke porodice Bellows. Na svom imanju, na samom obodu grada, Sara, mlada djevojka sa zastrašujućim tajnama pretvorila je svoj izmučeni život u niz jezivih priča, napisanih u knjizi koja prevazilazi vrijeme. Te priče pronašle su način da postanu i previše stvarne za grupu tinejdžera koji su otkrili Sarin zastrašujući dom.

Trailer pogledajte ovdje:

Una Film



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno