Biznis

BIHAMK shop svečano otvoren u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Bosanskohercegovački auto-moto klub (BIHAMK) je u svojoj Touring poslovnici Zenica, (Blatuša bb), otvorio BIHAMK SHOP, u kojem će svi članovi BIHAMK-a, po najnižim cijenama moći kupovati razne proizvode iz programa auto-kozmetike, dodatne zimske i ljetne opreme za automobile, auto karte, turističke vodiče i sl. Na ovaj način BIHAMK dodatno širi bogatu ponudu usluga koji su dostupni članovima BIHAMK-a u Zenici, a sve po posebnim, povlaštenim cijenama.  U narednom periodu, BIHAMK će stvoriti uslove da BIHAMK SHOP-ovi budu otvoreni i u drugim većim gradskim centrima širom Bosne i Hercegovine.

Osim tradicionalne pouzdanosti i kvalitetne usluge, na koju članovi BIHAMK-a u svakom trenutku mogu računati, jedan od glavnih ciljeva BIHAMK-a jeste konstantna inovativnost koja između ostalog obezbjeđuje i nove usluge i brojne benefit “pakete”i koji članovima BIHAMK-a uvijek obezbjeđuju visok kvaliitet i trajno povoljne cijene. Sve zanimljivosti i novosti u ponudi BIHAMK SHOP-u biće redovno objavljivane na web stranici BIHAMK-a, kao i putem zvaničnog BIHAMK Fan paga. Dodatne informacije o BIHAMK Shop Zenica članovi mogu dobiti pozivom na broj telefona 032/ 245 676 ili putem e-mail adrese [email protected]

bihamkshopze3



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno