Rukomet

Spisak za SP u rukometu

Selektor rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Dragan Marković na kraju osmodnevnih priprema u Mostaru danas je objavio konačni spisak igrača, koji će brantiti boje naše zemlje na Svjetskom prvesntvu u Kataru, od 15. januara do 1. februara.

Na spisku se nalazi 20 igrača: Nebojša Grahovac, Benjamin Burić, Peđa Dejanović, Mirko Mikić, Alen Ovčina, Nikola Prce, Duško Čelica, Mirsad Terzić, Ivan Milas, Kosta Savić, Dejan Malinović, Ivan Karačić, Stefan Janković, Josip Perić, Muhamed Toromanović, Senjamin Burić, Vladimir Vranješ, Elmir Građan, Faruk Vražalić i Muhamed Zulfić.

Najbolji rukometaši BiH nakon priprema u Mostaru dobili su dva slobodna dana za Novu godinu, a ponovo će okupiti 2. januara u Sarajevu.

Put za Katar planiran je 4. januara.

Tokom druge faze priprema naš tim će u Kataru od 7. do 9. januara igrati na turniru s domaćom selekcijom Katara i Portugala, a zatim nastaviti pripreme do prve utakmice s Iranom, koja je na programu 15. januara.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem