Politika

ASDA Zenica: saopćenje za javnost

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

ASDA Zenica: saopćenje za javnost – Obavještavamo javnost da gosp. Fuad Kasumović, gradonačelnik Zenice, pored niza donesenih odluka koje su, po našem mišljenju, u suprotnosti sa zakonskim propisima, u posljednje vrijeme sve više djeluje suprotno konvencijama i propisima koji se odnose na zaštitu ljudskih prava i sloboda i ljudskog dostojanstva.

To je posebno izraženo u njegovim javnim nastupima i na sjednicama Gradskog vijeća, a što je kulminiralo na sjednici održanoj 30.11.2017. godine. Na navedenoj sjednici gosp. Kasumović je javno obznanio da udruženjima i organizacijama čiji je član naš gradski vijećnik mr. Mensud Keleštura neće uplatiti ni jedne KM budžetom planiranih sredstava sve dok ga ovih deset udruženja ne iščlane iz svojih redova.

Ovakvim u nakmanju ruku skandaloznim i neprihvatljivo diskriminirajućim stavom gradonačelnik je još jednom na bahat i ‘makjavelistički’ način potvrdio da ne bira sredstva u cilju eliminacije svojih neistomišljenika.

Na ovaj način pokazao je i svoj neprimjeren odnos prema ovim udruženjima, čiji rad je u stanju dovesti u pitanje, a sve zarad ostvarenja svoje politike jednoumlja.

Gradski odbor ASDA Zenica osuđuje ovakvo diskriminirajuće djelovanje gradonačelnika, te daje punu podršku svojim gradskim vijećnicima koji nedvojbeno daju veliki doprinos radu Gradskog vijeća, a u cilju poboljšanja uslova i kvaliteta života svih naših sugrađana

Predsjednik Gradskog odbora ASDA Safet Turković



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno