Politika

ASDA: Velika podrška mladih demokratskim promjenama

ASDA: Velika podrška mladih demokratskim promjenama  – Kao što je poznato, više desetina hiljada mladih osoba odreklo se državljanstva BiH, a razlozi tome su uglavnom nezaposlenost i besperspektivnost.

Svjesni dosadašnjih praznih obećanja koja se i dalje nastavljaju u prepoznatljivom stilu vladajuće političke koalicije ‘da će sve učiniti da se konačno popravi stanje u Zenici’, naša omladina je kao obrazovana i moderno orijentirana populacija, shvatila da je njen jedini izlaz u demokratskim promjenama, a ne u praznim retoričkim obećanjima o popravci vlastitih grešaka i nerada.

Veliki broj mladih ljudi sve više se javlja kandidatu za gradonačelnika, mr. Rami Isaku i u Stranku demokratske aktivnosti – ASDA Zenica zanimajući se o programima za ekonomski razvoj, zapošljavanje i brigu o omladini. Tako je proteklih dana podrška stigla od ‘Taekwondo akademije’, a veliki broj omladinaca svakodnevno se informiše o mogućnostima unapređenja života u Zenici od naših aktivista.

Želimo da ohrabrimo mlade ljude da nastave sa putevima demokratskih promjena u našem društvu, te da im na tom putu uvijek stojimo na raspolaganju sa cjelokupnom stranačkom infrastrukturom i ekspertnim timovima. Akobogda!

Zajedno smo jači!

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem