Politika

Ramo Isak: obraćanje građanima

Obraćanje građanima
Obraćanje građanima
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ramo Isak: obraćanje građanima- Kandidat za gradonačelnika Zenice, mr. Ramo Isak, obraća se građanima Zenice i moli ih da ne dozvole da ih pojedini kandidati za gradonačelnika dovodu u zabludu zato što u svojim nastupima ne poznaju ili namjerno zanemaruju poznavanje nadležnosti, ovlaštenja i dužnosti gradonačelnika, pa građanima daju nerealna i nemoguća obećanja.

Ova obećanja se, između ostalog, odnose na nepovratne kredite, zapošljavanja po 20 do 30 ljudi iz svake mjesne zajednice, te druga nemoguća obećanja, a sve s ciljem da za sebe osiguraju njihove glasove.

Mr. Ramo Isak obećava da će sa građanima u neposrednoj komunikaciji omogućiti neophodne pretpostavke za bolji i ljepši život u našem gradu, te da će stvaranjem uslova za investiciona ulaganja pospješiti zapošljavanje na realnoj i fer osnovi. Zbog toga poziva građane da se samostalno odluče za demokratske promjene, da iziđu na izbore i da glasaju po svojoj savjesti i po svome izboru, te da podrže njega kao kandidata za gradonačelnika i listu za Gradsko vijeće ASDA Zenica.

Zajedno smo jači!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno