Biznis

Asa Prevent grupacija i Moja banka sa OKK Čelik

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Asa Prevent grupacija i Moja Banka podržali rad OKK Čelik Zenica – Kontinutet podrške razvoju sporta i mladih u Zenici – Asa Prevent grupacija i Moja Banka podržavat će OKK Čelik Zenica tokom predstojeće sezone. Današnjim potpisivanjem ugovora dogovorene su aktivnosti s ciljem podrške u ostvarivanju dobrih rezultata i uspješenog nastupa OKK Čelik u sezoni 2015/2106. Na ovaj način, Asa Prevent grupacija zajedno sa Mojom Bankom nastavlja ulaganje u društveno odgovorno poslovanje sa posebnim fokusom na razvoj mladih i sporta.
„Potpisivanje ugovora sa jednim od najvećih bh. brendova za OKK Čelik i njegovu košarkašku porodicu znači veliko priznanje ali i obavezu. Oslonac našeg kluba čine djeca iz Zenice ali i talentovani košarkaši iz Visokog, Maglaja, Tešnja, Doboj Juga i još nekih sredina kojima smo uz podršku ASA Prevent grupacije i Moje Banke, omogućili da se uz bavljenje košarkom i redovno školuju“, izjavio je Kasim Sarajlić, predsjednik OKK Čelik.

Omladinski košarkaški klub <Čelik> prošle godine proslavio je 60 godina svoga postojanja. U šest decenija dugoj tradiciji, ovaj klub dao je veliki broj poznatih košarkaša koji su igrali u najvećim europskim klubovima. Danas, osim seniorskog tima koji se takmiči u Prvenstvu BiH – Liga 12 i čine ga uglavnom domaći igrači, OKK Čelik u svojoj porodici ima preko 150 članova u više selekcija: predpioniri, pioniri, kadeti i juniori, od kojih su neki i članovi reprezentacije BiH.
OKK Čelik bio je i ostao nositelj razvoja košarke u Centralnoj BiH, o čemu svjedoči i činjenica da se omladinske selekcije ovog kluba takmiče u Ligi mladih BiH koju na nivou cijele BiH organizuje Košarkaški savez Bosne i Hercegovine.

Asa Prevent grupacija i Moja Banka djeluju na području cijele BiH i svojim poslovanjem kontinuirano ulažu u razvoj domaće privrede. Na današnjem potpisivanju ugovora prisustvovali su Almir Jazvin, predsjednik Uprave Prevent BH i Mirza Hurem, predsjednik Uprave Moje Banke, koji su tom prilikom još jednom iskazali spremnost za ulaganje u razvoj sporta grada Zenice kao i cijele Bosne i Hercegovine.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno