Politika

Arnel Isak: Tako to bude kada radite bez projekta, nadzora i odgovornosti

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Već smo ranije objavili da je jučer u popodnevnim satima u centru Zenice došlo do pucanja vodovodne cijevi u ulici Mejdandžik, koja je inače rekonstruisana prije samo mjesec dana, kada su upravo ove vodovodne cijevi mijenjane.

A obzirom da se radi o velikoj materijalnoj šteti, sasvim je jasno da će svi ovi radovi ponovo pasti na teret budžetskih korisnika u Gradu Zenica, o čemu se danas oglasio i kantonalni ministar Arnel Isak.

– O sposobnosti nadležnih govori i činjenica da asfalt i cijevi koje su mijenjane prije mjesec dana nisu mogli izdržati ni do 2. oktobra. Još uvijek nije poznato da li je do pucanja vodovodne cijevi i asfalta došlo zbog lošeg instaliranog materijala ili nekvalitetno urađenog posla, ali jedno je sigurno, iz Gradske uprave će krivca ponovo tražiti u drugima, kao po dobroj staroj navici. No, prebacivanje krivice na druge i pravdanje nerada pod izgovorom „nisam ja oni su”, već odavno ne prolazi kod građana Zenice – ističe Isak.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno