Nogomet

Arbitražna komisija NS/FS BiH odlučila u korist igrača Govedarice i Karića

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Arbitražna komisija NS/FS BiH odlučila u korist igrača Govedarice i Karića u njihovom sporu sa FK Sloboda – Arbitražna komisija NS/FS BiH odlučila je u korist Miljana Govedarice i Mahira Karića. FK Sloboda prema mišljenju Arbitražne komisije nije ispunjavao sve obaveze u skladu sa ugovorom koji je imao sa ovim igračima, tako da su oni slobodni da pronađu novi klub.

 Tuzlanski klub tako je ostao bez još dva igrača iz sličnog razloga iz kojeg su raskid ugovora ranije dobili još neki igrači, a u narednim danima bi put Govedarice i Karića mogli slijediti još neki igrači.  Što se tiče karijere dvojice bivših igrača Slobode, Karić već neko vrijeme pregovara sa matičnim Čelikom i vrlo je izvjesno da će se vratiti u ovaj klub, dok je Govedarica ranije bio na meti banjalučkog Borca. Konačna odluka će biti u ponedjeljak.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno