Nogomet

Ekipa Čelika stigla u Međugorje, u subotu učlanjivanje u Shopping centru Džananović

Ekipa Čelika stigla u Međugorje, sutra učlanjivanje u Shoping centru Džananović
Ekipa Čelika stigla u Međugorje, sutra učlanjivanje u Shoping centru Džananović
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ekipa Čelika stigla u Međugorje, u subotu učlanjivanje u Shopping centru Džananović – Ekipa NK Čelik sretno je stigla u Međugorje i počela sa pripremama sa ciljem da se u Zenicu vrate zdravi i spremni za nastavak sezone i odlučnu borbu za opstanak u Premijer ligi BiH uz furioznu podršku svojih navijača.

Kompletne pripreme se finansiranju od transfera Marina Popovića iz našeg kluba u iznosu od 30.000 €, koliko je klub dobio na osnovu odštete. Od navedenog novca, 4.000 € je isplaćeno Marinu Popoviću na osnovu ranijih dugovanja prema njemu, uz napomenu da se naš bivši igrač odrekao 5.400 KM svojih sredstava, te ih oprostio svom klubu. To je pravi stav jednog Čelikovog djeteta koje želi pomoći svoj klub i kada nije tu!, objavili su u Čeliku.

Od preostalog iznosa finansirat će se pripreme i boravak igrača i stručnog štaba u Međugorju, kao i tekuće poslovanje kluba, a uskoro će klub objaviti i prvi detaljan izvještaj o utrošku sredstava u proteklom periodu i tako izvijestiti svoje članove o finansijskom poslovanju.

Kako bi klub nastavio sa svojim jačanjem, potrebno je da ga podrže sponzori, članovi i navijači – svaki u okviru svojih mogućnosti i da pomognu izgradnju našeg kluba. Sada je na svima da zbijemo redove i uzdignemo naš klub. S druge strane na igračima je da sada na pripremama dokažu da su dostojni crno-crvenog dresa i na terenu dokažu ono što će naši članovi dokazati podrškom klubu, a navijači ohrabrenjem na tribinama. Tako se gradi Čelik!, kažu iz Čelika.

Čelik ostaje u Međugorju 10-ak dana gdje je planirano i odigravanje 3-4 utakmice, a protivnici će biti poznati ovih dana.

Zbog velikog broja zahtjeva za učlanjenje vikendom, u subotu  od 10 do 18 h u Shopping Centru Džananović učlanjujemo nove članove kluba. Sve što Vam je potrebno je lična karta ili rodni list za maloljetnike, a naše osoblje će Vam pojasniti svu potrebnu proceduru za pristupanje našem klubu. Postani Čelikov član, ostvarimo zenički san! #Budi Član Čelika, poručuju iz Čelika.

E.Imamović
Foto: E.Imamović/NK Čelik



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno