Zabava

Aleksandra Prijović ponovo u BiH, najavila spektakl u Zenici: Jedva čekam da se družimo

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Aleksandra Prijović je najavila još jedan koncert u Bosni i Hercegovini. Ovaj put stiže u Zenicu.

Koncert je zakazan za 12. april 2024. godine u Gradskoj areni Husejin Smajlović. Organizatori su naveli da je Aleksandrina turneja “Od istoka do zapada” zasigurno izazvala lavinu pozitivnih utisaka.

“Ovim putem vas pozivamo da zajedno s nama doživite iskrenu emociju, svjetsku produkciju i scenografiju kakvu nam samo Aleksandra može prirediti”, dodali su.

Ona će prvog, drugog, trećeg, četvrtog i šestog decembra održati koncerte u Areni Zagreb. Zatim će 22. i 23. decembra nastupiti u Dvorani Mejdan u Tuzli.

“Na sceni sam više od 10 godina. Mislim da su ljudi konačno shvatili da sam se stvarno ozbiljno i temeljito bavila ovim poslom. Naravno, ovaj posljednji album je, tako da kažem, odradio svoje. No, da sam imala samo njega, sigurno ne bi sve bilo ovako. Trudila sam se snimati što bolje i kvalitetnije pjesme. Gradila sam svoju karijeru na pravi način, ja barem tako mislim”, rekla je ranije za Klix.ba.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno