Zabava

NAJAVA: Beskompromisna komedija u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

NAJAVA: Beskompromisna komedija u Zenici- Glumac i senarista iz Novog Pazara Semir Gicić će u Sarajevu i Zenici izvesti svoj regionalni hit show „Beskompromisna komedija“.

-SARAJEVO 13. DECEMBAR, DOM MLADIH U 20 SATI;
– ZENICA 14. DECEMBAR, BOSANSKO NARODNO POZORIŠTE U 20 SATI.

Tema ove monokomedije su „ Male stvari koje nas vežu“, te se posebno stavlja akcenat na situacije u kojima mali čovjek svakodnevno živi.

U njegovim nastupima nema psovki, političkih tema, muško-ženskih odnosa, viceva, jeftinih metafora, pjevanja, igranja i trošenja vremena. Samo sat i po vremena analize osoba kojima fale osobine osoba, životnih situacija i predrasuda o sortama ljudskim i neljudskim.

Monokomedija pod nazivom “Beskompromisni Stand up” je do sada izvedena preko 100 puta, širom Srbije, Crne Gore, BiH, Hrvatske..

Semir je autor popularnih predstava: Pazi s kime spavaš, Ljubavne igrarije, Čekajući ministra, Imamo dojavu, Pinokio za odrasle, Ko vama dade predstavu, Deža vi i mnogih drugih. Režirao je predstave: Bračni život i Doktor Buzdovan.

Semir takođe igra u serijama: Urgentni centar, Koleginice, Ljubav u tišini, Popadija. Tv drami Hasanaginica, u filmu Vučje bobice, kao i u Stand up show-u “Reci 8” koji se emituje na prvoj televiziji.

Karte se mogu kupiti na online sistemu kupikartu.ba, platou Skenderije i na blagajni BNP-a.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno