Zenica

Aktivnosti projekta “SVIJET U KOME ŽIVIM” – Smetovi, nedjelja

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Aktivnosti projekta “SVIJET U KOME ŽIVIM” – Smetovi, nedjelja  – Zadovoljstvo nam je sa vama podijeliti radost uspješne realizacije projekta “SVIJET U KOME ŽIVIM” čija je završna aktivnost planirana u nedjelju, 20. oktobra na prostoru izviđačkog centra na Smetovima.

Projekat  je sufinansiran sredstvima Fonda za zaštitu okoliša Ministarstva za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline Zeničko-dobojskog kantona.

Organizacijom vikend treninga za 20 mladih lidera koji će  obuhvatiti različite ekološke radionice, međunarodnu aktivnost JOTA/ JOTI u skladu sa programom “Priroda oko mene”, te jednodnevnim volonterskim danom koji će se desiti 20.10.2019. godine više od 120 članova izviđačke organizacije će stečena znanja primjeniti na prirodi i u sklopu aktivnosti izvršiti  sadnju “drveća prijateljstva” sa svojim vršnjacima.

Savez izviđača grada Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno