Zabava

Akcioni triler “Barutski milkšejk” u kinima od 12. augusta

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Akcioni triler “Barutski milkšejk” u kinima od 12. augusta- Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavijestimo da uzbudljivi triler “BARUTSKI MILKŠEJK” (GUNPOWDER MILKSHAKE) u naša kina stiže 12. avgusta.

“BARUTSKI MILKŠEJK” (GUNPOWDER MILKSHAKE) je prvi film reditelja Navota Papushadoa na engleskom jeziku, korežisera kultnog hita “Veliki zli vukovi” (Big Bad Volves).

Fantastičnu glumačku ekipu ovog filma čine čine Karen Gillan, Lena Headey, Carla Gugino, Chloe Coleman, Michelle Yeoh, Angela Bassett i Paul Giamatti  i mnogi drugi.

O FILMU: Sem (Karen Gillan) je imala samo 12 godina kada je njena majka Skarlet (Lena Headey), elitni ubica, bila primorana da je napusti. Odgojila ju je Firma, nemilosrdni zločinački sindikat za koji je radila njena majka. Sada, 15 godina kasnije, Sem je krenula stopama svoje majke i odrasla u žestokog serijskog ubicu. Koristi svoje „talente“ za čišćenje najopasnijih nereda Firme. Ona je efikasna koliko i lojalna.

Kada visoko rizični posao pođe po zlu, Sem mora da bira između služenja firmi i zaštite života nevine osmogodišnje djevojčice – Emili (Chloe Coleman). Sa metom na leđima, Sem ima samo jednu šansu da preživi: Da se ponovo spoji sa majkom i njenim smrtonosnim saradnicama Bibliotekarkama (Carla Gugino Michelle Yeoh, Angela Bassett).

Ove tri generacije žena sada moraju da nauče da vjeruju jedna drugoj, suprotstave se Firmi i njihovoj vojsci poslušnika i naprave pakao onima koji bi mogli sve da im oduzmu. 

Trailer filma nalazi se na sljedećem linku:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno