Zabava

„Petominutne tajanstvene priče“, dvadesetsedma knjiga kolekcije je na kioscima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

„Petominutne tajanstvene priče“, dvadesetsedma knjiga kolekcije je na kioscima- Tajanstvenost i tajne zaintrigirat će svakog, a posebno djecu. Disneyjevi junaci povest će ih u pet zanimljivih priča, koje će ih zainteresovati i zabaviti.

Družina iz Radijator Springsa krenula je u trku kroz crnu šumu, koja krije neobične tajne. Da li je u pitanju legenda ili tajanstveno čudovište stvarno postoji, saznat ćete na cilju – na kraju priče! Miki, Mini i njihovi prijatelji našli su se usred priče pod nazivom “Tajna izgubljenog recepta”. Rješavajući sve složeniju misteriju nisu vidjeli rješenje, koje im je sve vrijeme bilo pred očima. Inspirisana bajkom “Princeza i žabac”, dolazi nam priča “Duga noć za Tijanu”. Da ne bismo otkrili previše iz još jedne misteriozne priče, zaključit ćemo da je tajna sreće u ljudima kojima smo okruženi. U Zootropolisu se desio slučaj nestalih slatkiša. Uspješno je riješena misterija organizacijom društveno korisnog rada, u kojem su se svi lijepo naradili ali i zasladili. Odvažna i neustrašiva princeza Arijela je krenula u tamnu noć ka “sablasnim svjetlima”, kako bi ubrala cvijet od koga se pravi djelotvorni sirup protiv kašlja. Sestra joj je bila bolesna i za Arijelu nije bilo dileme. Pored požrtvovanosti, ova tajanstvena priča će nas naučiti da su mnoge misterije, kada ih pogledamo izbliza, nešto sasvim drugo.

Svakog četvrtka na kioscima vas čeka nova knjiga. Dostupno je latinično i ćirilično izdanje kolekcije. Brojeve koje ne uspijete kupiti na kioscima, možete poručiti na www.tropik.ba.

Uživajte u čitanju, razgovorima sa djecom i stvarajte uspomene za cijeli život!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno