Zabava

Bosanskohercegovački bend Divanhana najavljuje koncerte širom Zeničko- dobojskog kantona

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nakon manje “Quarantine” turneje koju realizovali tokom mjeseca novembra prošle godine, bend Divanhana se nakon višemjesečne pauze od koncertiranja ponovo vraća svojoj publici.
Na društevnim mrežama su, na veliko oduševljenje mnogih poštovaoca ovog popularnog sastava, objavili datume koncerata koji će ih odvesti širom regije ali i našeg kantona.

“Mnogo smo sretni što ćemo ovog ljeta sa vama ponovo imati priliku dijeliti sevdah pod zvjezdanim nebom. Družićemo se širom BiH i komšiluka. Tu su prvi potvrđeni koncertni datumi, a uskoro #update sa još mnogo novih! Sačuvajte mjesto u kalendaru za malo sevdaha.“ napisali su na svom Facebook profilu.

Za čitaoce našeg poratala posebnu pažnju privlače koncerti u Zavidovićima, Maglaju i Tešnju, a kako smo saznali u neformalnog razgovoru sa članovima ovog popularnog sastava koncert u Zenici je planiran tokom jeseni ove godine, naravno ukoliko epidemiološka situacija bude povoljna.

Za detaljnije informacije o koncertima pomenutog sastava posjetite njihovu službenu stranicu: www.divanhana.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno