Biznis

Airbnb širi svoje poslovanje te postaje turistička agencija

Airbnb širi svoje poslovanje te postaje turistička agencija
Airbnb širi svoje poslovanje te postaje turistička agencija
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Airbnb širi svoje poslovanje te postaje turistička agencija – Poznati servis za kratkoročno iznajmljivanje smještaja Airbnb putem svojeg glavnog izvršnog direktora Briana Cheskya najavio je kako će svoje poslovanje proširiti i na novo područje zahvaljujući usluzi nazvanoj Trips.

Ukratko, riječ je o usluzi koja širi poslovanje startup tvrtke na nova područja kao što su razne turističke ture, obilasci, aktivnosti za turiste. Dakle, riječ je o uslugama koje predstavljaju odmak od dosadašnje ponude kratkoročnog smještaja. Trips zasad nudi 500 različitih aktivnosti koje variraju u trajanju i mjestu na kojem se odvijaju.

Neke od njih traju samo nekoliko sati (takvu aktivnost u Airbnbu nazivaju experiences), dok se neke protežu na više dana (Airbnb takve aktivnosti naziva immersions), s time da su spomenute aktivnosti zasad ponuđene u 12 različitih gradova svijeta (među njima nalaze se New York, San Francisco, Los Angeles, Tokio i Pariz) te da su sve aktivnosti sami stvorili stanovnici tih gradova. Do kraja iduće godine u ponudi bi trebale biti aktivnosti iz 50 različitih gradova svijeta.

Korisnici mogu pretraživati aktivnosti po kategorijama kao što je hrana, po vrsti aktivnosti ili lokaciji na kojoj žele provoditi aktivnost. Chesky navodi kako će Airbnb na osnovi lokacije koju posjećuje i navikama korisniku sada moći preporučiti određene aktivnosti.

bug.hr



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno