Nogomet

Web stranica NK Čelik je online!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Web stranica NK Čelik je online! Danas je puštena, kao što vidite, zvanična klupska web stranica u rad, ali nije finalna već beta verzija što znači da će se u toku njenog rada još dorađivati određeni detalji. U svakom slučaju, vidjet ćete da neke od rubrika nisu popunjene, ali i to će se rješavati uskoro.

Klub ima trenutno manjak kapaciteta pošto web stranicu radi ista grupa ljudi, volontera, koja se bavi i marketing ponudom, članskim i polusezonskim karticama, pojedinačnim kartama, plakatima i ostalim bitnim detaljima, te je u ovim trenucima teško uklopiti sve odjednom.

Ipak, vjerujemo da je želja svih navijača i simpatizera NK Čelik da prate informacije o svom klubu u nastavku prvenstva na ovoj klupskoj stranici tako da ne postoji razlog da ista ne bude puštena u rad već sada.

Potrudit ćemo se da dobijate provjerene informacije na vrijeme i želja nam je da se informišete kvalitetno i što više na ovoj stranici, te se nadamo da će na istoj biti puno više lijepih informacija nego što je to bilo u prošlosti, a to svakako diktiraju dešavanja vezana za klub.

Svaki novi mali korak znači napredak za Čelik tako da ćemo se za kraj ovog kratkog obavještenja poslužiti jednom kultnom filmskom rečenicom – svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujemo!

Sportski pozdrav!

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno