Rukomet

Čelik Junior na takmičenju u Luksemburgu

Dječaci učestvuju na najjačem europskom takmičenju u Luksemburgu
Dječaci učestvuju na najjačem europskom takmičenju u Luksemburgu
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Čelik Junior učestvuje na takmičenju u Luksemburgu- Škola rukometa ”Čelik Junior” je dobila poziv za učešće na najjačem europskom takmičenju za kadete, a koje se održava naredne godine u mjesecu aprilu. Radi se o međunarodnom europskom takmičenju, a na kojem učestvuje deset ekipa iz deset različitih zemalja. Ono što je bitno pomenuti jeste da su svi učesnici prvaci država iz kojih dolaze.

U pozivu za učešće koje je stiglo na adresu škole rukometa ”Čelik Junior” stoji da su upravo oni, zahvaljujući predanom radu, zalaganju i dobrim rezultatima u ovoj selekciji, zaslužili da se nađu među deset vrhunskih europskih ekipa na tradicionalnom, 31. po redu europskom takmičenju, Youth Cup Luxembourg 2017.

Pored škole rukometa ”Čelik Junior”, a koja će biti predstavnik ne samo Bosne i Hercegovine, nego i cijelog regiona, učestvuju: Tremblay en France HB (FRANCUSKA), HSC Coburg (BELGIJA), SG Pilatus (ŠVICARSKA), TSF Mogeltonder (DANSKA), HB Dideleng (LUKSEMBURG), TSG Friesenheim (NJEMAČKA), WAT Fivers (AUSTRIJA), Targos Bevo HC (HOLANDIJA), te AC Fylkir Reykjavik (ISLAND).

Podsjetimo, Čelik Junior je i u 2015. godini bio jedini predstavnik regiona na ovom takmičenju.

Škola rukometa ”Čelik Junior” će na ovo takmičenje otputovati u najjačem sastavu, te se nadaju odličnim rezultatima iz Luksemburga.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno