Politika

Osnaživanje žena u biznisu

Osnaživanje žena u biznisu
Osnaživanje žena u biznisu
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Osnaživanje žena u biznisu- Asocijacija žena zeničke SDA jučer je za svoje članice organizovala vork-šop o ženama i poduzetništvu, kao dio programskih aktivnsoti na osnaživanju žena u različitima sektorima.

Na primjeru sarajevskog poduzetničkog Netwroks biznis centa, najvećeg na Balkanu koji pruža podršku u osnaživanju žena u poduzetništvu, kroz koji je tokom pet mjeseci rada prošlo oko 3 hiljade osoba, razgovaralo se o mogućnostima našeg tršišta, o tome šta žene mogu zajedno uraditi od same ideje do pokreanja biznisa, kako biti uspješan. Mali biznisi su trend u svijetu, ono što pokreće sigurna ekonimija, a i u Bih to je velika žansa i izazov, kazals je gošća- predavač Bojana Škrobić Omerović.

Iza nje je bogato iskustvo u ovoj oblasti. Svim ženama je poručila da i u biznisu budu uporne, da stalno uvode inovacije i da ne čekaju da nam nešto samo padne sa neba. Organizator se nada da će ovaj skup biti i motiv nekoj od žena da sutra hrabro krene u pokretanje vlastitog biznisa.

(S.G.)

rtvze.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno