Posuđeno

Olgunu je neko “izrezao” oproštajni govor: Evo šta je sve poručio Čelikovim navijačima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sada već bivši vlasnik zeničkog Čelika Aydin Olgun nastavlja s otkrivanjem detalja koji su se dešavali tokom njegovog mandata. U oproštajnom intervjuu turski biznismen je govorio o razlozima odlaska sa mjesta prvog čovjeka kluba, a video je objavljen na Instagram profilu Čelika u trajanju od skoro 32 minute. Olgun je tada, između ostalog, rekao da je “saznao da uopće ne posjeduje 70 posto upravljačkih prava te da je doveden u zabludu i prevaren”.

No, Olgun je kasno sinoć javnost putem istog Instagram profila obavijestio javnost da je klip “isječen”, te da su iz njega izbačeni neki bitni dijelovi, te je obećao naknadno ih objaviti. Olgun je ispunio obećanje, te pismeno poslao poruku navijačima Čelika u kojoj je istakao da gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović “nije ispunio nijedno obećanje koje je dao”.

Kako je naveo Olgun, Grad Zenica nije uplaćivao 20.000 KM Poreznoj upravi FBiH kako je bilo dogovoreno. Također, Olgun je naveo i Edu Omića i Zaima Mujezinovića kao jedne od glavnih krivaca što se Čelik nalazi u ovoj bezizlaznoj situaciji. Na kraju se Olgun još jednom izvinio najvatrenijim navijačima kluba Robijašima što je vjerovao svom čovjeku od povjerenja Erhanu Sumbulu koji ga je također iznevjerio.

Kako god da se saga o Čeliku i Olgunu završi, jedno je sigurno – na gubitku je samo zenički klub.

NK Čelik/Instagram/Klix



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno