Zabava

FOTO: Dragan Marinković Maca po drugi put među Zeničanima sa predstavom Kakva ti je žena, takav ti je život

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Hit predstava – Kakva ti je žena, takav ti je život Dragana Marinkovića mace večeras je po drugi put održana na Velikoj sceni Bosanskog narodnog pozorišta u Zenici.-

‘’KAKVA TI JE ŽENA ,TAKAV TI JE ŽIVOT’’ je predstava koja ozbiljno utiče na psiho-fizičko stanje cijelog organizma. Izaziva bolove u stomaku od smijeha, izaziva veliku količinu suza od smijeha, a postoji i mogućnost gubljenja glasa od silnog smijeha. Ova predstava će Vas natjerati da razmislite dobro o sebi i svijetu koji Vas okružuje. Odgovore na vječita pitanja o odnosu muškarca i žene, Dragan Marinkovic-Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način.

Ovo je predstava koja će Vas oraspoložiti, nasmijati, zabaviti i zasigurno Vas neće ostaviti ravnodušnim. Pogledajte kroz objektiv Jasmina Blicka Hadžića kako je to izgledalo večeras u BNP-u.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno