Zabava

VIDEO: Billie Eilish objavila novu pjesmu zvaničnu naslovnu numeru novog filma u Jamesu Bondu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO: Billie Eilish objavila novu pjesmu zvaničnu naslovnu numeru novog filma u Jamesu Bondu – Petostruka dobitnica Grammya, Billie Eilish, danas je objavila svoju novu pjesmu NIJE VRIJEME ZA UMIRANJE, zvaničnu naslovnu numeru za predstojeći film o Jamesu Bondu!

Pjesmu je producirao njen brat Fineas, također dobitnik Grammy nagrade, zajedno sa Stephenom Lipsonom, dok su orkestralni aranžman uradili Hans Zimmer i Matt Dunkley, a gitarista je Johnny Marr. Pjesma NIJE VRIJEME ZA UMIRANJE plasirana je u susret startu prikazivanja filma, 2. aprila ove godine.

Osamnaestogodišnja pjevačica je najmlađi umjetnik koji je i pisao i izvodio naslovnu numeru za film o Jamesu Bondu i izvodit će je uživo po prvi put, zajedno sa Fineasom i specijalnim gostima Hansom Zimmerom i Johnnyem Marrom u Londonu 18. februara u okviru Brit Awardsa. PJESMU MOŽETE POSLUŠATI PUTEM LINKA:

 

Mlada pjevačica je izjavila: “Lud je osjećaj biti dio svega ovoga. Biti u prilici da napišeš naslovnu pjesmu za film koji je dio tako legendarnog serijala, velika je čast. Ovo je najkul franšiza koja je ikada postojala. Još uvijek sam u šoku”. Njen brat Fineas je dodao: “Cijelog života sam maštao da napišem pjesmu za film o Bondu. Veoma smo sretni na prilici da imamo udjela u ovako legendarnoj franšizi”.

U filmu “NIJE VRIJEME ZA UMIRANJE” Bond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Njegov mir neće trajati dugo, kada se pojavi njegov stari prijatelj iz CIA, Feliks Liter, moleći ga za pomoć. Misija u kojoj je potrebno da izbave kidnapovanog naučnika ispostavit će se mnogo komplikovanija nego što je bilo očekivano i navest će Bonda na trag misterioznom negativcu koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom.

Trejler filma možete pogledati putem linka:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno