Košarka

Aida Kalušić danas debituje na klupi: Ponosna sam što sam dobila priliku u Čeliku

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Aida Kalušić danas debituje na klupi: Ponosna sam što sam dobila priliku u Čeliku – Aida Kalušić bivša bh. reprezetativka, od ove sezone je trener KŽK Čelik. Za portal BHbasket je govorila o novoj sezoni.

“Od svojih igračica ću kroz cijelu sezonu očekivati veliku želju i ozbiljan pristup.. Prethodni period je bio dosta naporan, meni kao treneru je važno da je prošlo bez nekih ozbiljnijih povreda. Moja želja je da iz utakmice u utakmicu rastemo kao ekipa, napredujemo individualno i timski i da dostojno predstavljamo nas tim! Cilj Čelika u ovoj sezoni je razvoj naših mladih igračica. Spremne dočekujemo Jedinstvo i očekujem da moja ekipa pozitivno starta ovu sezonu”, izjavila je Kalušić.

Ovo je ujedno njena debitantska sezona na trenerskoj klupi.

“Prosle sezone sam zbog povrede Ahilove tetive okončala karijeru u Turskoj. Odluku da želim da radim ovaj posao nisam donijela preko noći. Smatram da kroz ovu ulogu još mogu da osjetim onaj adrenalin koji mi je košarka pruzala. Ponosna sam što sam dobila priliku da budem trener u klubu sa kojim sam osvojila zlatne medalje u svim konkurencijama.. Meni je košarka pruzila lijepe trenutke u zivotu i ovo je jedan od načina da se odužim za to”, zaključila je Kalušić.

Na početku sezonu KŽK Čelik dočekuje ŽKK Jedinstvo Dženex danas u 20 sati.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno