Zenica

Gradonačelniku zahvalnica 7. Muslimanske viteške oslobodilačke brigade

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Gradonačelniku zahvalnica 7. Muslimanske viteške oslobodilačke brigade – Predsjednik Udruženja 7. Muslimanska viteška oslobodilačka brigada Zenica brigadir Amir Kubura i njegovi saradnici Ferid Haseljić i Muamer Kahriman posjetili su danas gradonačelnika Zenice Fuada Kasumovića i tom prilikom su uručili su gradonačelniku zahvalnicu za podršku u radu ovog Udruženja.

“Gradonačelniče za kratko vrijeme pokrenuli ste mnogo stvari. Imamo informacije o zapošljavanju šehidske djece i na tome vam se zahvaljujemo. U Zenici 7. Muslimanska viteška oslobodilačka brigada Armije RBiH ima 102 šehidske porodice o kojima vodimo brigu u skladu sa svojim mogućnostima”, rekao je brigadir Kubura.

Prema riječima gradonačelnika Kasumovića, dobitnika “Zlatnog ljiljana”, najvišeg ratnog priznanja Armije RBiH, Gradska uprava će u skladu sa svojim materijalnim mogućnostima nastaviti da vodi brigu o boračkoj populaciji. “Želimo pomoći što većem broju ljudi, što većem broju djace i porodica. Radimo to poštenije, transparentnije i prema kriterijima”, kaže gradonačelnik Kasumović.

Brigadir Kubura i saradnici pozvali su gradonačelnika Kasumovića da svojim prisustvom uveliča svečano obilježavanje 25. godišnjice formiranja 7. Muslimanske viteške oslobodilačke brigade Armije RBiH koja će se održati 17. novembra 2017. godine u 14:00 sati u dvorani Bilmišće.

zenica.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno