Zenica

Novo naplatno mjesto Telemach u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Novo naplatno mjesto Telemach u Zenici – Kompanija Telemach je u Zenici na adresi  Prve zeničke brigade 3C, u naselju Babina Rijeka, svojim korisnicima usluga otvorila novo naplatno mjesto u saradnji sa gradom Zenicom.

Ovo je odgovor kompanije Telemach na sve veći broj zahtjeva korisnika na području Zenice za otvaranjem naplatnog mjesta, gdje će biti moguće plaćanje Telemach računa bez provizije. Otvaranjem novog naplatnog mjesta Telemach je upotpunio uslugu prema svojim korisnicima na području Zenice.

Radno vrijeme naplatnog mjesta Telemacha na adresi  Prve zeničke brigade 3C je od 07:00 do 14:30 radnim danima, dok su subota i nedjelja neradni dani.

Podsjećamo Telemach ima 24 korisnička centra u BiH, a u okviru 23 je moguće realizovati naplatu usluga. Naknadu za Telemach usluge moguće je bez provizije platiti putem poslovnica UniCredit banke i Addiko Bank. Kompanija Telemach nudi opciju i e-računa koji se aktivira putem  www.mojtelemach.ba, ili u nekom od Telemach korisničkih servisa. Korisnici koji primaju e-račun putem maila, na Moj Telemach portalu imaju uvid u račun s kojim mogu pratiti svoju potrošnju. Naknadu za Telemach usluge moguće je platiti i internet bankarstvom.

Vaš Telemach



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno