Zenica

Direktor Uprave za vanjske poslove i dijasporu posjetio Muftiluk zenički

Direktor Uprave za vanjske poslove i dijasporu posjetio Muftiluk zenički – U ponedjeljak 6. novembra 2017. godine muftija zenički doc. dr. Ejub ef. Dautović u svom Uredu u Zenici primio je direktora Uprave za vanjske poslove i dijasporu gosp. Razima Čolića.

Na sastanku koji je tom prilikom održan u Uredu muftije, između ostaloga, razgovaralo se o projektu izgradnje nove zgrade Islamskog pedagoškog fakulteta u Zenici, kao i drugim projektima koji se realiziraju na području Muftiluka zeničkog.

Sastanku u Uredu muftije prisustvovali su i: hfz. prof. dr. Halil Mehtić, dekan Islamskog pedagoškog fakulteta u Zenici, gosp. Hasan Mucić, sekretar IPF i Edin Kavazović, sekretar Muftijstva zeničkog.

Nakon sastanka u Uredu muftije upriličena je posjeta gradilištu nove zgrade Islamskog pedagoškog fakulteta u gradskom zeničkom naselju Novo Radakovo.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem