Zabava

Zvijezde estrade, mode i ljepote nastupaju na “IZBORU ZA FOTOMODELA BiH”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zvijezde estrade, mode i ljepote nastupaju na IZBORU ZA FOTOMODELA BOSNE I HERCEGOVINE Spektakl večeras u Hotelu Radon Plaza Sarajevo

Proteklih dana tim direkcije Izbora za Fotomodela Bosne i Hercegovine boravio je na Vlašiću gdje je pripremao 30 najboljih modela Bosne i Hercegovine, za veliki spektakl ljepote i mladosti Izbor za Fotomodela Bosne i Hercegovine koji će se održati večeras 13.08.2023. u Radon Plazi od 20 h.

Na proteklom petodnevnom Models campu na Vlašiću djevojke su uvježbavale koreografije, hod, radile modne fotografije a u posjetu su im došli i uspješni Travničani.

Radionicu o fitnesu i važnosti tjelovježbe održao je Mirza Adžemović ispred My Way-a, Maja Đurić predstavnica Plesnog studia Maya održala je radionicu o emocijama, javnom nastupu i stavu.

U posjetu djevojkama i direkciji bila je i nutricioniskinja Matej Ibrišimbegović koja je održala radionicu o zdravoj prehrani i važnosti pravilnog unosa nutritijenata.

Djevojke su napravile nove modne fotografije sa Selverom Konjićem.Spoj ljepote Vlašića i djevojaka nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Bitno je naglasiti i da je glavna nagrada za pobjednicu Fotomodela Bosne i Hercegovine školarina u iznosu od 12 000 KM koju dodjeljuje direkcija Fotomodela Bosne i Hercegovine u saradnji sa zlatni sponzorom Internacionalnim univerzitetom Travnik.

Večeras sve posjetitelje u Sarajevu očekuje pravi spektakl mode, mladosti,muzike i ljepote.

Specijalni gosti večeršnjeg show-a su zvijezde bosanskohercegovačke estrade Denial Ahmetović, Slađana Mandić, Armin Bijedić, Elvedina Šehić, te Mehdi Žigo. Pored muzičkih gostiju publici će se predstaviti i Top modeli agencije Fashion M, mali modeli Fashion akademije, te Plesni studio Maya, Plesni Klub Bolero, Plesni studio Astorija.

Pozivamo ljubitelje mode i ljepote da budu dio ovog modnog spektakla.

Direkcija se zahvaljuje svim pokroviteljima, sponzorima i medijskim pokroviteljima za podršku na državnom izboru



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno