fbpx
Zabava

Zoran Kesić 19. januara u Zenici

Zoran Kesić 19. januara u Zenici – Poznati tv voditelj, satiričar i komčar Zoran Kesić, kojeg poznajemo kao  voditelja u emisiji 24 minuta, dolazi u Zenicu. Nastupit će sa svojom  priredbom “Kesić, priče i pesme” 19. januara u Bosanskom narodnom  pozorištu.

Sigurni smo da će pozorište biti popunjen do posljednjeg mjesta, baš kao  što je to bilo u Sarajevu i Tuzli.

BIOGRAFIJA ZORANA KESIĆA

Rođen sam u Beogradu 26.jula 1976. San mi je bio da postanem veliki fudbaler.Fudbal sam,sve do svoje dvadesete godine aktivno igrao u “Sinđeliću” i “Milicionaru”. Godine 1995. počinjem da radim na TV Studio B, prvo kao reporter Jutarnjeg programa, zatim kao voditelj emisije “Svetionik” i konačno kao autor dokumentarnih filmova u redakciji dokumentarnog programa.

Krajem 2008. prelazim na TV Fox i sa ekipom najbližih saradnika osnivam “Fajront republiku”. Umesto ranije polazne tačke – kritike negativnih pojava, potpuno menjam osnovu, te je ona sada isticanje pozitivnih stvari i ličnosti u našem okruženju. Kao veliki poštovalac institucije kafane,
emisiju smeštam u takav milje i trudim se da dovodim u goste isključivo ličnosti za koje smatram da svojim radom, stavom i ponašanjem doprinose boljitku društva.

Volim reditelje Kjubrika, Skorsezea, Vendersa, pisce Barika, Bulgakova, Jergovića… Muzika: Underworld, Chemical brothers, Prodigy… Mačke volim više nego pse, more obožavam, pušač sam i nisam vegetarijanac.

MOJ RAD POGLEDAJTE NA:

YOUTUBE KANALU:
https://www.youtube.com/user/24minutaofficial
FACEBOOK STRANICI
https://www.facebook.com/24min?fref=ts