fbpx
Zabava

Epska saga Petera Jacksona SMRTONOSNE MAŠINE, nastavak Rocky sage i nastavak filma Creed – CREED II i ASTERIX: Tajna čarobnog napitka, od 06. decembra na programu Multiplexa “Ekran” Zenica

Epska saga Petera Jacksona SMRTONOSNE MAŠINE, nastavak Rocky sage i nastavak filma Creed – CREED II i ASTERIX: Tajna čarobnog napitka, od 06. decembra na programu Multiplexa “Ekran” Zenica  – Multiplex „Ekran“ Zenica od 06. decembra počinje sa prikazivanjem tri nova dugoočekivana filma, ali i nastavlja sa prikazivanjem Južnog vetra, Grinča, Robin Hooda, kao i filma Lovac ubica, te animirane avanture Princeza i zmaj.  Od 06. decembra u Multiplexu „Ekran“ publika će imati priliku svakim danom u tri termina gledati epsku sagu Smrtonosne mašine, Petera Jacksona, reditelja filmova Gospodar Prstenova i Hobit.  Za sve ljubitelje Rocky sage, sa prikazivanjem počinje i nastavak filma Creed 2, u kojem Michael B. Jordan i Sylvester Stallone repriziraju  svoje uloge kao Adonis Creed i Rocky Balboa. Za vikend se na filmska platna vraćaju Asterix i Obelix, dva najveća strip junaka i galska heroja, koji donose prepoznatljiv humor u kojem će uživati i klinci i odrasli.

Smrtonosne mašine

Hiljade godina nakon što su kataklizmički događaji izbrisali civilizaciju kakvu danas poznajemo, čovječanstvo se prilagodilo novonastalim uvjetima i razvio se novi način života. Gigantski mobilni gradovi sada haraju Zemljom u obliku smrtonosnih strojeva i gospodare manjim naseljima, osvajajući predio po predio. Tom Natsworthy (Robert Sheehan), iz londonskog Lower Tier-a, uslijed susreta s opasnim bjeguncem Hesterom Shawom (Hera Hilmar), nalazi se u borbi za vlastiti opstanak. Neočekivani dvojac čiji se putevi nikada nisu trebali sresti, spoj je potpunih suprotnosti koje čine nevjerojatan savez, predodređen da promjeni tok budućnosti.

Termini projekcija svaki  radni dan od: 18:00 i 20:30

Subota i nedjelja od: 14:30, 18:00 i 20:30

Trailer filma “Smrtonosne mašine” možete pogledati na linku:

CREED II

Adonis Creed će morati uskladiti život između osobnih obveza i priprema za sljedeću veliku borbu. Suočavanje s protivnikom svoje obitelji samo ga još više motivira za borbu u ringu. Rocky i Adonis suočit će se sa svojim zajedničkim nasljeđem i shvatiti da ništa nije važnije od obitelji. CREED II će nam pokazati što nas to čini prvacima, i da zapamtimo jednu stvar – bez obzira gdje se nalazimo, ne možemo pobjeći od svoje prošlosti.

Termini projekcija svaki dan od:  20:00 sati

Trailer filma “ CREED II” možete pogledati na linku:

Asterix: Tajna čarobnog napitka

TAJNA ČAROBNOG NAPITKA je nova filmska adaptacija o pustolovinama nepobjedivih junaka koji pred veliko platno dovode cijelu obitelj. U ovoj priči Čudomix odlučuje da je vrijeme za osiguranje budućnosti sela te zajedno s Asterixom i Obelixom kreće u potragu za mladim druidom kojemu može prenijeti tajnu o čarobnom napitku koji osigurava trajnu zaštitu.

3D projekcije

Termini projekcija svaki dan od: 18:00 sati

subota /08. dec./ – od 11:00,13:00, 15:00 i 17:00  sati

nedjelja /09.dec./ – od 11:00,13:00, 15:00 i 17:00  sati

Trailer filma “ ASTERIX” možete pogledati na linku: