Biznis

Zora: pristiglo 212 aplikacija

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Javni poziv za izražavanje interesa za dodjelu plastenika od strane Udruženja za socijali, kulturni i kreativni razvoj Zora iz Zenice je završen zaključno sa krajem februara. Obzirom da je postojala mogućnost slanja aplikacija putem pošte sačekali smo do 06. marta da pristignu sve aplikacije. Zaključno sa tim datumom Udruženje Zora je zaprimilo sveukupno 212 aplikacija za dodjelu plastenika.

Aplikacije će u narednih 10 dana biti pregledane nakon čega će se izvršiti odabir krajnjih korisnika. Aplikacije koje ne budu ispunjavale uvjete Javnog poziva neće biti razmatrane. Po odabiru korisnici će biti obavješteni te će se izvršiti terenski obilazak svih aplikanata/ korisnika našeg programa kako bi se utvrdilo stanje predstavljeno u aplikaciji. Prema našim procjenama odabir korisnika te terenski obilazak i utvrđivanje stanja bit će obavljeno najkasnije do 10. aprila nakon čega će se pristupiti dodjeli plastenika. Udruženje Zora će obezbjediti neophodnu edukaciju o plasteničkoj proizvodnji za sve korisnike programa kao i mogućnost dogovora i otkupa svih viškova koji nastanu u toj plasteničkoj proizvodnji u saradnji sa nekom od zemljoradničkih zadruga koje vrše otkup povrća.

Udruženje Zora Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno