Nogomet

Zmajevi na Transfermarktu: Pjanić najskuplji svih vremena, najnižu cijenu ipak nemaju igrači iz PLBiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zmajevi na Transfermarktu: Pjanić najskuplji svih vremena, najnižu cijenu ipak nemaju igrači iz PLBiH – Robert Prosinečki u prijateljskim duelima protiv Bugarske i Senegala računa na 22 fudbalera, a vrijednost te trenutne ekipe našeg nacionalnog tima iznosi 144 miliona eura, prema Transfermarktu.

Robert Prosinečki u prijateljskim duelima protiv Bugarske i Senegala računa na 22 fudbalera, a vrijednost te trenutne ekipe našeg nacionalnog tima iznosi 144 miliona eura, prema Transfermarktu.

Miralem Pjanić odnedavno prema toj stranici vrijedi pomalo nevjerovatnih 65 miliona eura. Vezni igrač Juventusa ubjedljivo je najskuplji fudbaler naše zemlje u ovom trenutku, a vrijednost od 65 miliona eura, na koliko se procjenjuje Pjanić, nikad ranije nije imao nijedan fudbaler iz BiH.

Vrijednost kapitena reprezentacije Edina Džeke procijenjena je na 22 miliona eura, a dalje slijede Sead Kolašinac koji vrijedi 18 miliona te Edin Višća sa vrijednošću od osam miliona eura. Slijede Muhamed Bešić, zatim Riad Bajić,…

U ekipi se nalazi i nekoliko igrača iz Premijer lige BiH, ali je u trenutnom kadru među Zmajevima, ipak s najnižom cijenom debitant Smail Prevljak, koji vrijedi 400.000 eura.

scsport.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno