Nogomet

Zloupotreba imena i grba NK Čelik

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Zloupotreba imena i grba NK Čelik – Dok naš Starac vodi najvažniju borbu za opstanak i očuvanje tradicije, pojedini sugrađani besramno koriste ime i grb NK “Čelik” Zenica.
Svjesni smo da je cijeli svijet pogođen posljedicama korona virusa, ali ovakav sebičan način korištenja imena i grba u cilju sticanja vlastitih prihoda, nije dopustiv.
Nogometni klub “Čelik” posjeduje ekskluzivno pravo korištenja imena i grba koje je zaštićeno u Institutu za intelektualno vlasništvo, a svaka druga komercijalna upotreba, bez odoborenja kluba, će biti prijavljena.
U ovoj borbi potrebna je pomoć svih nas i zato svi moramo imati jednak cilj, a to je vraćanje Čelika u sami vrh bh nogometa.
Klub odavno vrši prodaju maskica i svi koji žele iste mogu kupiti u prostorijama kluba, svaki radni dan od 08:00 do 17:00h. Na taj način direktno pomažete klubu u njegovom oporavku.
Cijena maskice je 5,00KM.
Pored toga, menadžment kluba radi na izradi dodatnih artikala koji će uskoro biti u prodaji.
Molimo sve one koji primjete zloupotrebu da istu prijave klubu, kako bi poduzeli odgovarajuće pravne radnje, u cilju zaštite naših simbola.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno