Ljudi

Životni projekt: U 65. godini želi izdati prvi roman, ali treba pomoć

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Životni projekt: U 65. godini želi izdati prvi roman, ali treba pomoć- Svatko od nas ima neku životnu želju. Za nekoga je to kupovina automobila, zasnivanje obitelji, kupovina nekretnine, putovanje… Lista takvih aktivnosti jako je brojna, nekima se ostvari jedna, a nekima sve. Autor Branko Tolić ostvario je puno želja i otkad zna za sebe bavi se pisanjem, ima pedesetak neobjavljenih zbirki pjesama, pripovijetki i anegdota, ali najveću želju u svom spisateljskom radu nikako nije uspio realizirati.

Prije tri godine napisao je i roman Val života, a knjiga je to u kojoj će svatko pronaći dio sebe. Sada po prvi put u svojih 65 godina života želi i službeno objaviti djelo. Njegov dio posla završio je, sva su slova i rečenice na svom mjestu, likovima je stvorio svijet.

– Svi koji me znaju ujedno i znaju koliko mi je velika ljubav prema pisanju. Uostalom suprugu Maricu sam isto tako osvajao i kroz pjesme koje sam joj znao pisati. Ona i sinovi Robert i Vedran mi pomažu oko knjige kako bi se ona izdala. Veliko hvala svima onima koji odluče podržati tiskanje romana – rekao je autor Branko Tolić.

Glavni lik romana Alen je pošten mladić, svestran, pun energije i životne volje, zanima ga apsolutno sve s čime se susretne na životnom putu. I svemu daje smisao, svemu daje dubinu. Da je rođen koje stoljeće ranije, sasvim sigurno bi bio pustolov i otkrivao nove svjetove. No, rodio se u Zenici neposredno prije rata, živio zbog toga i u Zagrebu, od najranijih dana naučio što život može odnijeti i što može donijeti. Zato je ispunio svaki dan koliko god je mogao. A prazninu koju mu je donijela nepravedna i tako životno-ironična tragedija ispunio je ljubavlju koja se dogodi jednom u životu. Samo, ne prepoznaju je svi. Nažalost po Alena, kako mu je u životu stigla sreća, tako se našao na kušnji i snašla ga je nesreća. Iznimna nesreća, ona s kakvima se susrećemo u noćnim morama.

Kako se sve razvija i kako završi doznat ćete kad knjiga bude objavljena, a tu možete pomoći upravo vi – donacijom. Budite dio jednog životnog projekta, pomozite da “Val života” stigne do obale. Podržati tiskanje knjige možete na sljedećem linku: https://gogetfunding.com/knjiga-val-zivota

Iznos naveden u kampanji bit će dovoljan da se pokrije cijela financijska konstrukcija za nakladu od 300 knjiga. Cilj nije zarada, cilj je ostvariti životnu želja. Knjiga će u tisak ići krajem travnja, a planirane promocije su tijekom svibnja.

Više informacija možete pogledati na službenoj stranici: https://brankotolic.com.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno