Ostali sportovi

Zimski karate seminar

Semir Hamzić
Semir Hamzić
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U tehničkoj organizaciji kluba HA SE KARATE DO 08.,09. i 10.januara 2016.godine održaće se  Zimski karate seminar koji ima licencni karakter za trenere sudije i ispitivače te pripremu kandidata za polaganje za majstorska zvanja sa polaganjem za ista.

Pored ovih sadržaja seminar će okupiti i perspektivne takmičare WSK karate reprezentacije na trodnevne pripreme a tehničkim dijelom seminara će rukovoditi Semir Hamzić trener našeg kluba i Vidović Davor trener KK NARA-MEDICA Kakanj.

Na pripremama perspektivnih takmičara i takmičarki i članova karate reprezentacije između ostalih učestvovaće Bošnjak Nermin, Hodžić Denis, Lišić Kenan, Kulalić Ismail i Ferhatović Ajla članovi KK HA SE KARATE DO Zenica i osvajači zvaničnih medalja na Evropskim i Svjetskim prvenstvima.

Seminar predstavlja i početak priprema za učešće na 7th World Shotokan Championships will be held on 1-2-3 April 2016 in Bydgoszcz Poland za sve uzrasne kategorije od djece do seniora.

S poštovanjem, PRESS SLUŽBA KLUBA HA SE KARATE DO



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno