Ostali sportovi

Žetva medalja na maloj olimpijadi za Tkd Akademiju Jale u Derventi

Žetva medalja na maloj olimpijadi za Tkd Akademiju Jale u Derventi – Danas je Taekwondo Akademija Jale nastupila na međunarodnom tae kwon do turniru Mala Olimpijada 2019 koji se održao u Derventi, gdje je nastupilo preko 15 klubova iz BIH i Hrvatske.
Akademija je nastupila sa 12 takmičara i još jednom žetvom medalja donijela 12 medalja u Zenicu: osam zlatnih i četiri srebrene. Ovo je četvrti u nizu turnir gdje Akademija pravi sto postotan učinak,  i sa svojim takmičarima i trenerima osvaja najsjajnija odličja.
Treneri su zadovoljni, sve čestitke takmičarima, roditeljima, a posebne čestitke organizatoru Goranu Teofiloviću i Taekwondo klubu Derventa, koji su pored odličnog turnira organizirali prelijepi izlet u prirodi za sve takmičare.  Naša naredni turnir, gdje ćemo pokušati nastaviti ovaj sjajni niz je Tešanj open krajem mjeseca aprila.
Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem
Tagovi