Rekreacija

Zenički učenici treći u Njemačkoj

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Učenici iz Zenice sjajno predstavljaju grad i državu na Evropskim Igrama mladih u Njemačkoj – Mješovita malonogometna ekipa iz Zenice u konkurenciji 16 zemalja učesnika osvojila je izvanredno treće mjesto, gdje su u grupi sa ekipama Hamburg, PSV, Alborg, Varšava, Lajpcig, Bremen pobjedili sve ove ekipe i ušli u polufinale, a onda izgubili od Kelna.

U borbi za treće mjesto pobjedili su Krakoviu iz Poljske sa 2:1. Naš mješoviti tim u odbojci na pijesku je u konkurenciji 40 evropskih ekipa ušao u polufinale gdje je poražen, a u borbi za 3. mjesto su poraženi od ekipe Berlina.

Zdravlje svih učesnika je odlično, borbenost I duh na zavidnom nivou, organizacija I smještaj fantastični, kaže se u posljednjem izvještaju koji smo dobili iz Njemačke. Učenici su na Evropske igre mladih otputovali zahvaljujući podršci Grada Zenice i Gradonačelnika Husejina Smajlovića.

Nedžad Glibo



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno