Rekreacija

Prijavi se: Krav Maga sistem samoodbrane

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Krav Maga akademija Zenica organizuje još jedan upis novih članova starijih od 16 godina. Nakon velikog broja prijava i velikog porasta interesa naših sugrađana za vježbanjem Krav Maga sistema samoodbrane, naša akademija je uspjela obezbjediti nove termine za novu Krav Maga grupu.

Svi koji žele da se priključe našim treninzima i da nauče samoodbranu, ali ne i da budu nasilni, koji žele da poprave svoju fizičku spremnost i izdržljivost, da izbalansiraju svoju tjelesnu težinu, ali i oni koji žele da se dobro zabave i druže sa već iskusnim sportistima, mogu to da urade u narednih sedam dana koliko traju prijave za novu grupu.

Prijave slati na e-mail: [email protected] ili pozivom na broj mobitela 062-644-830

Više o Krav Maga sistemu samoodbrane možete pročitati na našoj web stranici http://www.kravmagazenica.com/vjezbaj-krav-maga-odbrani-se , a detalje o našem kolektivu pronađite i na našem facebook profilu KravMagaZenica.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno