Ostali sportovi

Zenički odbojkaši i odbojkašice OK BLOCK OUT u subotu na turniru “Zavidovići open 2020”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Zenički odbojkaši i odbojkašice OK BLOCK OUT u subotu na turniru “Zavidovići open 2020” – Odbojkaški klub BLOCK OUT Zenica  posljednju provjeru pred početak  prvenstva SUPERLIGE FBIH imaće na turniru u subotu u Zavidovićima , a uz “OK BLOCK OUT” Zenica na turniru  će učestvovati i ekipe OK OLOVO Olovo i OK KRIVAJA Zavidovići u muškoj konkurenciji.
OK BLOCK OUT Zenica će nastupiti na turniru i u ženskoj konkurenciji gdje će im protivnici biti OK KRIVAJA Zavidovići /Prva liga FBIH/ i
ŽOK ŽEPČE Žepče /SUPERLIGA FBIH/ gdje će ženska ekipa OK BLOCK OUT Zenica igrati sa svojim pionirsko-kadetskim  sastavom koji ujedno se priprema za ulazak u PRVU LIGU FBIH iduće godine sezona 2021/22.
Izabranicima trenera Harisa Hasanice to će biti i posljednja provjera pred SUPERLIGU FBIH  koja počinje 26. septembra.
Turnir “Zavidovići open 2020” se organizuje u okviru obilježavanja Dana općine Zavidovići i održat će se u Gradskoj sportskoj dvorani u Zavidovićima a organizator je
OK KRIVAJA Zavidovići.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno