Ostali sportovi

Zenički kuglaši nakon 15 godina na zvaničnim takmičenjima KS BiH: predstavljaju nas Ćurovac, Berbić i Muratović

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zenički kuglaši nakon 15 godina na zvaničnim takmičenjima KS BiH: predstavljaju nas Ćurovac, Berbić i Muratović – Kuglaški Savez BiH je uputio poziv zeničkom Kuglaškom-bowling klubu Čelik da učestvuje u pojedinačnom prvenstvu Federacije Bosne i Hercegovine u kuglanju za seniore koje će se održati 17./18. decembra 2016. godine.

Iako je rok za pripreme kratak i klasično kuglanje nije primarni sport zeničkog kluba, prijavljena su tri igrača za pojedinačno prvenstvo.

KK Čelik je žrijeban u regiju Sarajevo (pored ove takmičenja će se odigrati još za Regije Tuzla i Hercegovina), a pored naše ekipe u dvorani Zetra u Sarajevu takmičit će se još igrači: KK „Bosna“ Visoko, KK „Rudar“ Kakanj, KK „Vogošća“ i KK „Željezničar“ Sarajevo.

Ovo je prvi put nakon 15 godina da se kuglaši iz Zenice pojavljuju na zvaničnim takmičenjima u organizaciji Kuglaškog Saveza BiH i Kuglaškom Klubu Čelik je izuzetna čast što će naši igrači predstavljati naš grad.

Za takmičenje su prijavljeni: Kenan Ćurovac, Davud Berbić i Mehrudin Muratović.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno