Zenica

Zenički komšiluk ponovo u akciji!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zenički komšiluk ponovo u akciji! – Zenički komšiluk nastavlja sa zanimljivim aktinostima za roditelje i djecu. Naime, dvije mlade Zeničanke Dina Mujčinović i Zerina Čolaković pokrenule su novu aktivnosti i ponovo uvezale djecu i kompanije koje posluju na području Bosne i Hercegovine

Nova kreativna aktivnost za djecu i roditelje je priprema zimnice. Mališani sa roditeljima trebaju učestvovati u pripremi zimnice (džemovi, salate, sokovi) a nakon toga pakovanje ukrasiti po želji, uslikati i poslati u inbox Facebook stranice Zenički komšiluk.

Aktivnost traje do 15.11.2020. nakon čega će inicijatorke projekta zajedno sa sponzorima kompanijama Konzum i Esof birati najrekativnije te uručiti 12 poklon paketa.

Pristigle zimnice će na kraju takmičenje biti poklonjene komšijama kojima najviše treba pomoć.

“Ova inicijativa ima za cilj da uveže komšiluke u Zenici i u konačnici da Zenicu akcentiraju njene pozitivne priče. Svakako, da je mnogo pozitivnih primjera po kojima je Zenica prepoznatljiva i zašto to isto ne promovisati. Ono što je poznato da su naše komšije, zaista, uvijek jedni drugima na usluzi, te ovanaša Facebook stranica ima za cilj da pozitivne primjere dijelimo sa drugima, te da podstaknemo građane Zenice da budu humani i solidarni” – poručile su inicijatorke ovog projekta.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno