Zenica

Zenički klubovi sjedeće odbojke na svećanom prijemu u BH Telecom-u direkciji Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Širom svijeta 03. decembra, obilježava se međunarodni dan osoba sa invaliditetom. S tim u vezi povodom ovog datuma danas je upriličen prijem i svećani ručak sa predstavnicima svih zeničkih klubova sjedeće odbojke sa direktorom Direkcije Zenica BH Telecom-a gospodinom Namirom Škaljom.

Predstavnici tri zenička kluba sjedeće odbojke KSO „Zenica 92“., KSO „Ćelik 07“., i KSO „Bosna“, prezentirali su kratki historijat nastanka sjedeće odbojke u ovom gradu ali i Bosni i Hercegovini u cijelini, obzirom da se upravo Zenica smatra kolijevkom nastanka sjedeće odbojke u našoj zemlji.

Isto tako, kroz razgovor i druženje prezentirani su dosadašnji rezultati koje su do sada u zemlji i inostranstvu postigla ova tri zenička kluba sjedeće odbojke, ali i zacrtani ciljevi koji predstoje pred ovim sportskim kolektivima.

Ispred BH Telecom-a direktor Direkcije Zenica gospodin Namir Škaljo, izrazio je svoje zadovoljstvo da se upravo povodom ovog datuma organizovalo druženje sa najtrofejnim sportskim klubovima ovog Grada te je ponudio pomoć i saradnju obzirom da je BH Telecom kao vodeći BH operater odvaja značajna finansijska sredstva u cilju afirmacije bosanskohercegovačkog sporta.

Na kraju je gospodinu Namiru Škalji ispred Kluba sjedeće odbojke „Zenica 92“ urućeno priznanje i zahvalnica za dosadašnju podršku ovom Klubu uz iskrenu zajedničku želju još bolje saradnje u narednom periodu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno