Zabava

Zenički izviđači na Mrakovici- 4.dan

Osvanulo je još jedno usnulo i sunčano jutro. Nakon dugog razbuđivanja i obavljana lične higijene, napokon smo bili spremni za rad. Kako bismo se razgibali, igrali smo Zumbu, koja nas se svima mnogo sviđa.

Nakon doručka, uslijedile su radionice. Prva grupa se pozabavila uvježbavanjem kola Bosanske igre, dok je druga grupa imala radionicu Aktivno slušanje. Na njoj smo uvidjeli koliko je bitno da mi nekoga poslušamo dok priča, kao i što je  bitno da i nas neko sluša. Radionica je bila jako zanimljiva i uživali smo u njoj.

Na današnjim radionicama smo uvježbavali tradicionalne igre, za večerašnji nastup na Kulturno zabavnom programu pred brojnim gostima i članovima štaba. Kao i svakog dana, i danas smo održali vodni sastanak na kojem je svako iznio svoje mišljenje o današnjem danu, nakon čega je uslijedila večera.

Kulturno zabavni program (KZP) je bio talent šou gdje je svako mogao pokazati svoj talenat, u  pjevanju, glumi, gimnastici, crtanju, plesanju… Neki su nas jako nasmijali, a neki zadivili. U pauzama smo igrali kola koja smo pripremali prethodnih dana.

Povečerje je pomjereno sa 23:00 na 01:00 pošto je poslednja noć na kampu. Super smo se provodili uz improvizovanu logorsku vatru
ili pod toplim dekicama u svojim kutcima.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem