Ostali sportovi

Zeničke odbojkašice BLOCK OUT spremaju se za predstojeći “VLAŠIĆ KUP 2021”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Zeničke odbojkašice BLOCK OUT spremaju se za predstojeći “VLAŠIĆ KUP 2021”- U organizaciji i pod pokroviteljstvom odbojkaškog saveza FBiH od 27-29.08.2021 god, održat će se najveći odbojkaški spektakl ikada održan na Vlašiću –  ženski omladinski turnir u odbojci “VLAŠIĆ KUP 2021”.
Učestvuje 15 renomiranih ekipa iz cijele BiH i REGIONA.
OK BLOCK OUT nakon završenog drugog  “VOLLEYBALL CAMP Haris Hasanica Budva 2021” i spektakularnog drugog po redu “BEACH VOLLEYBALL ZENICA 2021” krenuli su sa pripremama za predstojeći turnir.
Da bi bili spremni, krenuli smo sa treninzima na Bazenima Zenica gdje radimo na povećanju snage i ukupne fizičke spremnosti.
Roster ekipe OK Block Out čine:
Majra HASANICA, Una BALTA, Lana BIJELIĆ, Nejla KAHRIĆ, Fadila REDŽIĆ, Amna OSMANČEVIĆ, Aida BEGAGIĆ, Iman TOKALIĆ, Sara DŽANIĆ, Imman Iris HODŽIĆ, Sara TELALOVIĆ i Sara TUFEKČIĆ.
Za nepune četri godine mi smo svojim trudom, radom, sa stručnim ljudima i naravno znanjem vratili mušku zeničku odbojku u Zenicu, a od ove godine dolazi i ženska odbojka OK Block Out, rekao nam je trener OK BLOCK OUT, Haris HASANICA.
Na turniru će biti stručni  tim za selekciju igračica potencijalnih za širi spisak juniorske reprezentacije BiH, a odabran od odbojkaškog Saveza BiH.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno