Odbojka

Zeničke odbojkašice BLOCK OUT ove subote dočekuju lidera tabele OK ILIDŽA

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zeničke odbojkašice BLOCK OUT ovog vikenda igraju protiv lidera tabele OK ILIDŽA. Uvijek neugodne Sarajlije su ovu sezonu otvorili dosta dobro u dosadašnjim utakmicama nisu upisali poraz čemu je, uostalom, najbolja potvrda njihovog trenutnog plasman na tabeli.

S druge strane, Zeničani sa mladom i perspektivnom ekipom lagano ali sigurno ulaze u ritam, pa je upravo domaća utakmica u Zenici odlična prilika da neke stvari u igri Zeničana “legnu na svoje mjesto”. Razloga za optimizam, a i dodatnog motiva, trebala bi im dati i činjenica da BLOCK OUT na domaćem terenu uglavnom pruža jako dobre partije. A očekuje se da će, s obzirom na subotnji ranovečernji termin utakmice, tribine Prve Gimnazije Zenica biti dobrano ispunjene. U svakom slučaju, očekivati je zanimljivu utakmicu, a nimalo ne sumnjamo da će Zeničani dati sve od sebe.

Glavni sudija na ovom susretu bit će Samir Ćatović, dok će mu u obavljanju zadatka pomagati drugi sudija Anes Kadrić, dok je sužbeni delegat na ovom meču Jasmin Husejnović

Utakmica između OK Block Out i OK Ilidža igra se u subotu, 16. decembra, sa početkom u 17:30 sati, u Prvoj Gimnaziji Zenica.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno