Zabava

Zenička produkcija Dron.ba snimila i objavila spot za pjesmu Hari Mata Harija za pjesmu “Sarajevo”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zenička produkcija Dron.ba snimila i objavila spot za pjesmu Hari Mata Harija za pjesmu “Sarajevo” – Zenička produkcija Dron.ba snimila i objavila spot za pjesmu Hari Mata Harija za pjesmu “Sarajevo”. Pogledajte spot. Novim spotom za pjesmu “Sarajevo” Hari Mata Hari je još jednom osvojio srca svih onih koji Sarajevo vole, posjećuju ga ili im je ostalo u lijepom sjećanju i pamte ga po vedrim ljudima, gostoprimstvu, mirisima i osjećaju dobrodošlice i mira.

Zvijezda spota je predivna Sarajka Selma Smajiš koja se, kao i mnogi mladi, bori s odlukom da li da ostane u BiH ili da napusti svoju mahalu i okuša sreću negdje drugo.

“Prije nekoliko mjeseci sam planirala da idem iz Bosne i to do zime, ali jednostavno sam se predomislila i odlučila da ostanem, jer me ovdje veže toliko uspomena, jer volim Bosnu i Hercegovinu, a pogotovo Sarajevo. Odrastala sam na Vratniku, kao i ostatak moje porodice. Ne vjerujem da ću igdje naći ovo što imam ovdje. Čitava porodica mi je u Sarajevu, imamo dugu tradiciju, oko 500 godina. Dom je tamo gdje nam je srce, a moje je u Sarajevu”, kaže ova lijepa Sarajka koja pamti prvi poslijeratni koncert na koji je išla.

“Tata me je odveo na Harijev koncert i to mi je bio prvi koncert. Zbog toga mi je bila velika čast i zadovoljstvo što sam mogla biti dio ovog Harijevog spota i to baš za pjesmu o mom Sarajevu”, rekla je Selma.

Osim što je spot urađen u zeničkoj produkciji pod rukovodstvom našeg prijatelja Dade Ruvića, u spotu se pojavljuju i tri osobe iz Zenice, i to djevojčica i dječak Alem Mrahorović i Ajlin Muslić, te mama glavne junakinje spota Azemina Nadarević Nišić.

Ova pjesma će nesumnjivo biti jedna od onih koje publika željno iščekuje da čuje i uživo, a priliku za to uskoro će imati, kako Sarajlije tako i gosti i posjetioci iz regiona.

Na velikom novogodišnjem koncertu u Sarajevu, ispred Vječne vatre, Hari obećava odličan provod, uz stare i nove hitove, mnogo emocija i dobre muzike.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno