Biznis

Zenička industrija mlijeka (ZIM) novi partner NK Čelik Zenica

Zenička industrija mlijeka (ZIM) novi partner NK Čelik Zenica- Našu borbu i cilj prepoznale su i zeničke firme, te odlučile pružiti podršku i dati svoj doprinos, a to je ono što nas posebno raduje.

Jedna od takvih renomiranih i društveno odgovornih kompanija je i Zenička industrija mlijeka.

Nogometni klub Čelik Zenica i Zenička industrija mlijeka potpisali su Ugovor o sponzorstvu, čime je ZIM d.d. Zenica postao naš novi partner.

U ime kluba, ugovor je potpisao Predsjednik Upravnog odbora Denis Mušović koji je uputio najiskreniju zahvalnost rukovodstu ZIM-a jer su odlučili biti naši partneri i biti dio pozitivne priče u našem gradu.

“Svi znamo da je kvalitet proizvoda ZIM-a nadaleko poznat, te da je upravo Zenička industrija mlijeka jedan od simbola našeg grada. Izuzetno nam je drago što smo ostvarili saradnju, i ovim putem upućujem iskrenu zahvalnost rukovodstvu ZIM-a koji su dali svoju podršku na putu oporavka i uspona našeg kluba” istakao je Predsjednik Upravnog odbora Denis Mušović.

“Zenička industrija mlijeka uvijek je bila na strani sporta i na strani najboljih. Mi smo prepoznali kvalitet ovog kluba, namjere i borbu rukovodstva kluba, te vjerujemo da je ovo novi početak jedne duge i uspješne saradnje” istakao je Amer Bektaš iz Zeničke industrije mlijeka.

Još jednom se iskreno zahvaljujemo Zeničkoj industriji mlijeka i nadamo se uspješnoj saradnji na obostrano zadovoljstvo.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem